Imah>Tentang Kami>Newsroom

New Launch of UV Roll to Roll Printer FY-UV1800MS

Waktos: 2021-08-29 Hit: 19

Shanghai, China, Aug. 19 2021

Amazing Quality, Advanced Application, Affordable Price

gambaran


FY-UV1800MS, a new launch of UV roll to roll printer at size of 1.8M with printhead option of Epson I3200/U1 and F printhead.


This printer is designed for high-level printing on roll to roll media, especially backlit and fine art production where image quality is the key concern. The printheads are installed at 3 rows, which can print 3 different images in one go, like the popular printing of image + white+ image for day and night-time application. The unique design of edge Restraint with stainless steel edge holders prevent crashes and interruptions to operation by keeping wavy or curly material edges flat and straight.

 i3200 ph

i3200 single

“As customers’ demand on printing quality and resolution keeps going up, Epson I3200 printhead is a good choice for quality printing without sacrificing speed” Said Mr. B. J. Wu, the Manager of FYUNION’s R & D Center, “On FY-UV1800MS, we have quite a few unique designs to utilize the advantages, and to maximize the potential of the potential of the printhead. We believe this printer is a perfect choice for our customers who care about quality and ease of use.” he added.

 

Ngeunaan Epson I3200 printhead

Epson PrecisionCore printheads ngalambangkeun téknologi anu ngamungkinkeun kualitas gambar anu luar biasa, produktivitas, daya tahan sareng scalable printhead. Kalayan faktor bentuk kompak nampung opat warna anu misah dina 600dpi, I3200 gampang diangkut, janten idéal pikeun printer murah, multi-pass sapertos anu dianggo dina percetakan tékstil langsung-ka-garmen. Sirahna ogé pikaresepeun dina aplikasi pas-tunggal ngabutuhkeun biaya anu murah pisan tanpa ngorbankeun resolusi cetak, kalebet paménta, percetakan buku warna sareng personalisasi produk langsung-bentuk. Cocog sareng tinta anu dumasar kana cai, UV atanapi eco-solvent, huluna ogé tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi inkjet anu fungsina.

 

Ngeunaan FYUNION
FYUNION, didirikeun taun 1993, dumasarkeun di Shanghai, Cina, mangrupikeun pabrik printer format inkjet ageung pikeun signage, tékstil, bahan bangunan, bungkus, bungkus kendaraan, barang kado sareng artikel personalisasi, anu nampilkeun UV, eco solvent, solvent, sareng bubarkeun inks. Lian ti éta, kami nyayogikeun solusi cetak inkjet digital pikeun pamekaran printer pikeun tujuan unik sareng khusus.

 

#UVrolltorollprinter #I3200 #FY-UV1800MS #FYUNION #CHALLENGERPRINTER #INFINITIPRINTER


Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: Sakumaha waktos ngalayang!