Imah>Tentang Kami>Newsroom

Sakumaha waktos ngalayang!

Waktos: 2021-08-23 Hit: 21

Kuring émut émut sadaya detil nalika urang ngabéréskeun perjanjian pikeun ngirimkeun 30 unit #Challenger FY-3278N ku hawa ka Mexico pikeun kampanye présidén Bapak Peña Nieto di 2011, pikeun nyitak 3 juta méter pasagi dina 1 bulan. Ningali pentingna sareng wates waktos proyék, waktos kalungguhan sareng stabilitas printer mangrupikeun masalah utama. Saatos timbangan sagala pilihan deui mudik, customer tungtungna nawiskeun deal ka kami. Sareng kami parantos ngalaksanakeun sagala anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun proyék éta lancar.

1

Ku jalan kitu, pamasangan sareng operasi pikeun sadaya panyitak parantos dilakukeun ku ngan ukur hiji insinyur ti pabrik, hatur nuhun kana betah operasi sareng stabilitas printer.

2

Sareng sadayana terang kana hasil kampanye, Mr. Peña Nieto meunang pamilihan sareng janten anu ka-64. Présidén Méksiko ti 2012 nepi ka 2018.

#FY-3278N #CHALLENGER #INFINITI #Largeformatinkjetprinter #FYUNION


Ngeunaan FYUNION
FYUNION, didirikeun taun 1993, dumasarkeun di Shanghai, Cina, mangrupikeun pabrik printer format inkjet ageung pikeun signage, tékstil, bahan bangunan, bungkus, bungkus kendaraan, barang kado sareng artikel personalisasi, anu nampilkeun UV, eco solvent, solvent, sareng bubarkeun inks. Lian ti éta, kami nyayogikeun solusi cetak inkjet digital pikeun pamekaran printer pikeun tujuan unik sareng khusus.