Imah>Tentang Kami>Newsroom

FY-9060T, langsung ka bentukna

Waktos: 2021-11-08 Hit: 12

Shanghai, Cina, 5 Nopémber 2021
Serbaguna sareng Inovatif

FY-9060T

FY-9060T dirancang pikeun percetakan ngaropéa on signage, craftwork, bungkusan, grafik, decor jeung artikel. Kalayan fitur struktur baja lengkep anu diprosés kalayan perawatan temper, suku cadang merek sareng asesoris, sensor kacilakaan, sistem panyabutan statik, detektor ketebalan média otomatis, sensor tingkat tinta, éta mangrupikeun alat anu kuat pikeun para nasabah anu milari versatility sareng kreativitas.

"Kalayan desain unik tina tabel liftable sarta kit silinder, ditambah pilihan varnish sarta pilihan tinta bodas, FY-9060T idéntik pikeun versatility na, nawarkeun tingkat tinggi dina sababaraha aplikasi" Said Bapak BJ Wu, manajer R&D, "Éta. nyitak tinta bodas opacity tinggi kalayan warna primér sareng varnish dina hiji pass dina substrat poék atanapi transparan. Pilihan varnish nyiptakeun éfék husus tina embossment, warna spot jeung tékstur finish ". Anjeunna nambahan.

Ngeunaan Toshiba CE4M
Printhead Toshiba CE4M gaduh dénsitas nozzle anu luhur sareng saluran 636 sareng frekuensi nyetir anu luhur (utamana dina tetes leutik). Printhead nawarkeun rupa-rupa volume serelek, ti ​​5 nepi ka 35 picoliters, kalawan akurasi panempatan titik alus teuing jeung jetting stabil kalayan sirkulasi cai kontrol termal.
Printhead Toshiba CE4M cocog sareng tinta pigmén anu tiasa diubaran UV sareng minyak

Ngeunaan FYUNION
FYUNION, didirikeun taun 1993, dumasarkeun di Shanghai, Cina, mangrupikeun pabrik printer format inkjet ageung pikeun signage, tékstil, bahan bangunan, bungkus, bungkus kendaraan, barang kado sareng artikel personalisasi, anu nampilkeun UV, eco solvent, solvent, sareng bubarkeun inks. Lian ti éta, kami nyayogikeun solusi cetak inkjet digital pikeun pamekaran printer pikeun tujuan unik sareng khusus.


#UVFlatbedprinter #ToshibaCE4M #FY-9060T #FYUNION #CHALLENGERPRINTER #INFINITIPRINTER #Liftabletable