Imah>Tentang Kami>Newsroom

Instalasi 1800ms

Waktos: 2021-09-06 Hit: 6

Shanghai, China, Sept. 3, 2021
Installation of Printer Frame of FY-1800ES

payuneun

FY-1800MS, the very first model of eco solvent printer manufactured by  FYUNION, is running with the latest printhead from EPSON, I3200/E1. With quite a few unique designs for the purpose of ease of use and maintenance, it is a cost effective and user friendly choice for customers who care about quality, speed, ownership cost and running cost under the challenging situations.

For this purpose, the printer is packed in a very compact way to save warehouse and transportation space and cost. Considering the unprecedented skyscraping sea freight due to the pandemic, this uniquely designed compact package brings more edges to our customers.

In order to accommodate the printer in a small crate, the printer frame is knock down to fit inside. When customer opens the crate to install, the printer frame needs to be assembled in advance. For which, we prepared clear guide in writing and video to make the procedures as easy as possible.

Here we have some clips of the video to show how the assembly is done.

Ngeunaan Epson I3200 printhead
Epson PrecisionCore printheads ngalambangkeun téknologi anu ngamungkinkeun kualitas gambar anu luar biasa, produktivitas, daya tahan sareng scalable printhead. Kalayan faktor bentuk kompak nampung opat warna anu misah dina 600dpi, I3200 gampang diangkut, janten idéal pikeun printer murah, multi-pass sapertos anu dianggo dina percetakan tékstil langsung-ka-garmen. Sirahna ogé pikaresepeun dina aplikasi pas-tunggal ngabutuhkeun biaya anu murah pisan tanpa ngorbankeun resolusi cetak, kalebet paménta, percetakan buku warna sareng personalisasi produk langsung-bentuk. Cocog sareng tinta anu dumasar kana cai, UV atanapi eco-solvent, huluna ogé tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi inkjet anu fungsina.

10

13

Ngeunaan FYUNION
FYUNION, didirikeun taun 1993, dumasarkeun di Shanghai, Cina, mangrupikeun pabrik printer format inkjet ageung pikeun signage, tékstil, bahan bangunan, bungkus, bungkus kendaraan, barang kado sareng artikel personalisasi, anu nampilkeun UV, eco solvent, solvent, sareng bubarkeun inks. Lian ti éta, kami nyayogikeun solusi cetak inkjet digital pikeun pamekaran printer pikeun tujuan unik sareng khusus.

#UVrolltorollprinter #I3200 #FY-1800MS #FYUNION #CHALLENGERPRINTER #INFINITIPRINTER