Дома>Центар за производ>УВ хибриден печатач>Серија FY-UV1800

1800G
1800G

УВ хибриден печатач за печатење и на крут и на флексибилен материјал


Серијал модел : FY-UV1800

Printhead:Drop-on-demand piezo,1024 nozzles,4 level gray scale / Drop-on-demand piezo,636 nozzles

Ширина на печатење : 1800мм

Media type:Soft material like SAV,PET Film,canvas,leather,as well as rigid material like KT board,PS board,PP hollow...


  • производ Функција
  • Параметар на машина
  • Видео
  • апликации
производ Функција

Flexible,Rigid,Roll to Roll,all in one!

1、Auto Thickness Detector

2、Blank Skipping

3、Automatic positioning

4、Sandwich white

5、LED UV Lamp

6、Smart RIP

7、Industrial Printhead

8、Static Remover

Параметар на машина

• Технички спецификации

модел

FY-UV1800G

FY-UV1800T

Глава за печатење

Пиезо по барање, 1024 млазници, сива скала од 4 нивоа

DroiKiKfeniand piezo,636 млазници

Ширина на печатење

1800мм (70.8")

Конфигурација на главата за печатење

Linear(KCMYLcLm+2W)

Staggered(2xKCMY)

Staggered(2xKCMY+2W)

Забрза

*

Printing mdd

боја 6

CoЛор+White

Песокwichwhite

боја 6

Сендвич бел

4 ПАСЕТЕ

35m2 /h

17.5m2/h

11.7m2/h

70m2/h

/

6 ПАСЕТЕ

23m2/h

11.5m2/h

7.7m2/h

46m2/h

11m2/h

8 ПАСЕТЕ

17.5m2/h

8.7m2/h

5.8m2/h

35m2/h

8.5m2/h

медиумите

тип

Soft material like SAV, PET Film,canvas,Leather,as well as rigid material like KT board,PS board ,PP hollow...

Weight&Thickness

50 кг / м2 / Max.50mm

Мастило

Мастило за лекување со УВ

Систем за снабдување со мастило

Снабдување со мастило со негативен притисок

Метод на лекување

LED УВ ламба

RIP софтвер

United Fancy/Maintop

Интерфејс за печатење

Rj45

USB 3.0

Air Pressure Reбарање

Positive 6KG ( Required when printing ink supply )

Моќ

Spedficaticn

Печатач

AC220V 50HZ 15A 3300W

Print Platform Vacuum Hold

AC220V 50HZ 10A 2200W

Операција на животната средина

Temperature: 20°C-28°C Humidity: 40%-60%

Димензии на печатачот

L3700mmxW1335mmxH1546mm 912kg

ПАКУВАЊЕ

L3900mmxW1500mmxH1800mm 1183kg

Факултативна

Auxiliary platform of plate material(need one in fro nt a nd one in background), L1992mmxW1505mmx H967mm 134kg

1, Брзината наведена погоре е печатење со вклучен среден пердув, разлика од 10% може да се појави кога работите со различни компјутери.

2, Product specifications are subject to change without notice in advance. CO lor and shape in picture are for reference,computer and monitor not induded.AII rights reserved!


Видео
Испраќам барање