Дома>За нас

ФЕИ ЈУНГ УНИЈА

               

Основана во 1993 година во Гуангжу, Феи Јеунг унија се разви од снабдувач на рекламни материјали во снабдувач на дигитални решенија за инк-џет печатење во последните 20 години.

Сега, со нашите мрежи за продажба и услуги воспоставени низ целиот свет, Феи Јеунг унијата доби голема почит во индустријата за знаци. Феи Јеунг, во соработка со други меѓународни компании, се залага за донесување најдобри решенија за клиентите.

Во 2001 година, објавувањето на INFINIYI FY-6180, растворувач во мал формат, значително го намали влезот во индустријата за печатење со инк-џет и директно го промовираше неговиот енергичен развој, водејќи растворувач во ерата на Произведено во Кина.

Околу 2005 година, Fei Yeung Union започна да работи со SII Printek Inc (SPT) за развој и производство на печатач со висока резолуција со растворувач, водејќи го Кина пазарот за печатење со инк-џет во ерата на висока резолуција.

Во изминатите неколку години, Феи Јеунг унија вложи огромни инвестиции во текстил, внатрешна декорација, керамика и градежен материјал, итн. Воведени се многу соодветни дигитални инк-џет производи за печатење, водејќи го дигиталното печатење со инк-џет во ерата на индустриите со широка примена.

По повеќегодишен развој, дигиталното печатење со мастило покажа единствени предности и голем потенцијал за маркетинг. Во светот полн со бои, како алатка за испорачување на разнобојност и убавина, дигиталното печатење со инк-џет има голем обем за изведување. Се очекуваат повеќе еколошки потрошни материјали, машини со поголема брзина и поголема резолуција!

Иднината е чиста, зелена и е полна со надеж! Феи Јеунг унијата сака да работи со секој партнер за подобра иднина!

Прикажи компанија